Yme Kuiper’s wereldwijde netwerk

In de afgelopen decennia hebben we veel geïnvesteerd in het opzetten van een wereldwijd netwerk van betrouwbare leveranciers van wat wij onze ‘Oogstproducten’ noemen, van oudsher producten die belangrijk zijn voor de bakkerij. Onze ‘Core Business’, onze passie: het vinden van vruchten als bijvoorbeeld krenten, rozijnen, noten en zaden van uitzonderlijke kwaliteit. Daarvoor reizen wij voortdurend tot in de verste uithoeken van onze aardbol, op zoek naar producenten die aan onze strenge kwaliteitseisen kunnen voldoen.

Voortdurend op zoek naar het beste

Yme Kuiper is in staat om een compleet assortiment van producten aan te bieden. Dit betekent echter niet dat het zoeken naar geschikte leveranciers nu is gestopt. Zo wordt er voortdurend gezocht naar nieuwe kanalen en wordt er altijd weer een nieuwe selectie gemaakt.

Inspringen op gezondheidstrends

Ook zijn wij altijd op zoek naar nieuwe producten die goed aansluiten bij het huidige assortiment. Zo is er in de afgelopen jaren (en nog steeds) een enorme toename in de zaden te zien. Dit is niet vreemd, omdat het gebruik van zaden past in de aandacht voor gezonde voeding.

Filosofie van Yme Kuiper

De filosofie bij het zoeken naar de juiste kanalen is dat wij zo ver mogelijk terug willen in de keten. Deze zogenaamde ‘achterwaartse ketenintegratie’ zal de komende jaren het handelen op de buitenlandse markten bepalen. Dit alles met het doel om optimale zekerheid te verschaffen over kwaliteit en veiligheid van al onze producten.

Meer over voedselveiligheid

Yme Kuiper beschikt over een  wereldwijd netwerk van leveranciers