Alle producten gegarandeerd voedselveilig

In ons hele proces – van selectie en inkoop tot en met het leveren bij onze afnemers – staat  voedselveiligheid voorop. Door onze voortdurende kwaliteitszorg bezit Yme Kuiper verschillende certificaten en kwaliteitskeurmerken die elk voor zich borg staan voor kwaliteit en voedselveiligheid.

Kwaliteit van onze producten

Bij alles wat we doen staan voedselveiligheid en kwaliteit voorop.

Dit begint bij de werving en selectie van onze leveranciers, voorafgegaan door het bezoeken en auditen van de leverancier.

Eenmaal toegelaten worden de prestaties van de leveranciers continu gemonitord.

Doordat wij beschikken over diverse mogelijkheden op gebied van nareinigen en mixen van gedroogd fruit en zaden, weten we als geen ander hoe onze leveranciers presteren.

Bewaken van prestaties geldt natuurlijk ook voor de kwaliteit van onze eindproducten. Middels proces- en uitgangscontroles garanderen we dat de productkwaliteit continu voldoet aan de specificaties die we met onze klant overeen zijn gekomen.

Kwaliteit; een doorlopend proces

Door het uitgebreide assortiment en door de bewerkingen in eigen huis uit te voeren, zijn we in staat om praktisch alle specifieke klantwensen in te vullen.

Ons professionele kwaliteitsteam staat borg voor een goede bewaking van deze processen. En we staan altijd klaar voor het gezamenlijk met klant en/of leverancier ontwikkelen van nieuwe producten en/of werkmethodieken.

 

Uiteraard is ons bedrijf gecertificeerd volgens de GFSI standaarden BRC en IFS.

Daarnaast is Yme Kuiper in het bezit van het BIO certificaat en Riskplaza+ certificaat en zijn we deelnemer aan Specsplaza, Sedex, Rainforest Alliance en RSPO.

 

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met ons op.

IFS FOOD

certificaat

IFS BROKER

certificaat

RISKPLAZA

certificaat

BIO

certificaat

BRC

certificaat

RAINFOREST ALLIANCE

certificaat

Certificeringen van Yme Kuiper

Yme Kuiper is gecertificeerd volgens de GFSI standaarden BRC en IFS. Daarnaast is het bedrijf in het bezit van het Nederlandse biologische keurmerk SKAL en het certificaat Riskplaza+. Ook is Yme Kuiper deelnemer aan Specsplaza, RSPO en Rainforest Alliance.